Rezultati 7. Priločkog MTB maratona – 2015.

7 prilocki maraton30 Svibnja naš je dan… tako ide jedna domoljubna pjesma, ali ovoga puta se to odnosi na naš Priločki maraton, koji je ove sezone bio u 7. izdanju. Po prvi puta je organiziran i mali Priločki maraton u dužini od oko 80 km kako bi i nešto manje hrabri mogli pokazati svoje sposobnosti, te ujedno bili navučeni na još bolji, veliki maraton.

Rekordnih 98 natjecatelja na startu pokazalo je palac gore organizaciji 6. Priločkog maratona te smo zbog toga posebno ponosni. S pravom se nadamo da će nakon ovogodišnjeg 7. Priločkog maratona sljedeće godine biti daleko preko 100 natjecatelja.

Koliko smo mogili vidjeti po natjecateljima, svi su bili zadovoljni organizacijom i to je nešto što nas posebno veseli. Na kraju bi se htjeli zahvaliti svim natjecateljima, obiteljima i prijateljima koji su se odazvali pozivu, našim sponzorima i volonterima koji su pomogli u organizaciji, te ujedno čestitati svima koji su završili bilo mali, bilo veliki maraton, a najveća čestitka ide najbržima u oba maratona.

Rezultati malog Priločkog maratona.

Rezultati velikog Priločkog maratona.